Adana'da kontrolden çıkan araç iki küçük çocuğu öldürdü

Adana'da kontrolden çıkan araç iki küçük çocuğu öldürdü

Adana’da kontrolden çıkan hafif ticari aracının park halindeki araçlarla birlikte kaldırımda yürüyen yayalara çarpması sonucu meydana gelen kazada, iki kardeşten abla 4 yaşındaki Aslı Savcı da bugün öldü. Aslı’ın cenazesi, dün toprağa verilen kardeşi 1,5 yaşındaki Cahide Savcı’nın yanına defnedildi. Kazada yaralanan anne Hediye Savcı’nın hayati tehlikesi devam ediyor.

Merkez Seyhan İlçesi Barbaros Mahallesi’nde dün meydana gelen kazada 37 yaşındaki Ahmet Erkan yönetimindeki 01 BPN 82 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak park halindeki 01 UL 618 plakalı motosiklet ve 31 MC 371 plakalı kamyonete, ardından da kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Kazada kızı 8 yaşındaki Sultan’ı okuluna bırakıp evine dönen 25 yaşındaki Hediye Savcı ile bebek arabasındaki kızı Cahide ve Aslı ile yayalardan 36 yaşındaki Nedim Kılıç ve oğlu 12 yaşındaki Enes Kılıç yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları özel hastanede tedaviye alındı. Yaralılardan bebek arabasındaki Cahide Savcı hayatını kaybetti.

16-10/05/57f4f0a618c7761360cf16e0.jpg

İSİMLER KARIŞTI

Dün kayıtlara göre öldüğü belirtilen ancak yoğun bakımda olan Aslı Savcı da bugün sabah saatlerinde kurtarılamadı.

Anne Hediye Savcı’nın hayati tehlikesi bulunduğu belirtilirken ölen Aslı Savcı’nın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Aslı Savcı’nın cenazesi, dün kardeşi Cahide Savcı’nın toprağa verildiği Küçükoba Mezarlığı’na getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından küçük kız, kardeşinin yanında toprağa verildi. 2 kızı kaybeden baba Hıdır Savcı ise güçlükle ayakta durdu. Kaza yapanların uyuşturucu satıcısı olduğunu ileri süren baba Hıdır Savcı, "Devlete sesleniyorum. Bu torbacılara engel olsun, çözüm bulsun" diye isyan etti.

Öte yandan aynı kazada yaralanan Nedim Kılıç ile oğlu Enes Kılıç’ın tedavisi sürerken kazaya neden olan sürücü Ahmet Erkan ise adliyeye sevk edildi.

ADANA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN