Adnan Oktar'ın dijital arşivi ele geçirildi: Kadınlara bu yüzden estetik yaptırıyormuş

Adnan Oktar'ın dijital arşivi ele geçirildi: Kadınlara bu yüzden estetik yaptırıyormuş

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonda Ümraniye'de bir depoda, örgütün dijital arşivi ele geçirildi. Adnan Oktar'ın grubundaki kadınlara neden estetik yaptırdığı da ortaya çıktı.

Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Oktar grubuna bağlı adresleri basarken Ümraniye 'deki bir depoya girmiş ve 2 bin 500 adet cep telefonu, laptop ve harddiskleri ele geçirmişti.

Bir kamyona doldurularak Emniyete getirilen ve Adnan Oktar örgütünün dijital arşivi olduğu belirtilen dijital materyallerin incelenmesi için Siber Şube'de özel bir ekip kurulmuştu.

AYLAR SÜREBİLİR

Mali Şube'den polislerin de katıldığı özel ekibin incelemenin başında bazı dijital materyaller içinde bir takım görüntülere ulaşılırken, dijital arşivin incelemesinin aylar sürebileceği kaydedildi.

KADINLARA NEDEN ESTETİK YAPTIRDI?

Öte yandan Adnan Oktar'ın kullandığı ve Kandilli'de demirli olan yata da el konulduğu bildirildi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden terk olan Adnan Oktar'ın gruptaki kadınların yağlı boya nü resimlerini tanıdığı ressamlara yaptırdığı, daha sonra resimleri kendi yaptığını söylediği ortaya çıktı.

Adnan Oktar'ın okul yıllarında aşık olduğu bir kıza benzetmek için gruptaki kadınlara estetik yaptırdığının bilgisine ulaşıldığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN