Afrika bitti şimdi Suriye'den geliyor! Pazartesi gecesi gelecek, günümüzü zehir edecek, tam bitti derken...

Afrika bitti şimdi Suriye'den geliyor! Pazartesi gecesi gelecek, günümüzü zehir edecek, tam bitti derken...

Alerjisi olanlar iyice perişan olacak! Afrika bitti, gidecek diye gün sayarken meteorolojiden yeni uyarı geldi. Afrika bitti şimdi Suriye'den geliyor! Çöl tozları Türkiye'nin peşini bırakmıyor. Pazartesi gecesi gelecek, günümüzü zehir edecek...

Ülkenin her yerini etkisi altına alan Afrika çölleri günlerdir yaşam kalitesini düşürüyor. Tam gitti diye rahatlayacakken yeni bir uyarı geldi. Afrika bitiyor, Suriye geliyor.

TOZ TAŞINIMI BU KEZ SURİYE'DEN!

Türkiye, son günlerde Afrika'dan gelen çöl tozlarıyla mücadele ederken, Meteoroloji'den yapılan yeni bir açıklama, toz taşınımının Suriye üzerinden de geleceğini gösterdi.

Hava Forum adlı hesabın paylaşımında, "Pazartesi gecesi Suriye üzerinden ülkemize çok kuvvetli bir toz girişi olabilir. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI VERİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin genelinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağı, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Özellikle İç Anadolu'da yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN