Ağzına poşet takılan caretta caretta kıyıya vurdu

Ağzına poşet takılan caretta caretta kıyıya vurdu

Bodrum'da ağzında poşetle, ölü halde kıyıya vuran caretta caretta görenlerin yüreğini sızlattı. Bölge halkı bu duruma tepki göstererek "Muhtemelen denize atılan o poşetin içerisinde bir ekmek veya yiyecek bir şey vardı, kaplumbağa da onu yemeye çalışırken poşet ağzını tıkadı ve boğularak öldü" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin çalışanları deniz kenarında caretta caretta olduğunu fark ettiler. Hemen yakından incelemeye koştuklarında vicdanları sızlatan görüntüyle karşılaştılar. Ağzında poşetle ölü halde kıyıya vuran caretta carettayı çalışanlar, uygun bir yere gömdüler.

'MUHTEMELEN POŞETTEKİ YEMEĞİ YEMEYE ÇALIŞIRKEN BOĞULDU'

Bölge sakinleri ise bu duruma tepki göstererek denizleri temiz tutma çağrısında bulundu. Ölü olarak kıyıya vuran bu kaplumbağanın ağzında bir poşet vardı. Bu da denizlerimizi temiz tutmanın önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Muhtemelen denize atılan o poşetin içerisinde bir ekmek veya yiyecek bir şey vardı, kaplumbağa da onu yemeye çalışırken poşet ağzını tıkadı ve boğularak öldü. Denize atılan o poşet, bir kaplumbağanın ölümüne sebep oldu. Lütfen denizlerimizi temiz tutalım” diye konuştular.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN