AK Parti ve MHP'lilerin oylarıyla 10 aydır erteleniyordu! Yavaş'ın ‘ilk icraatım’ olacak dediği proje belediye meclisinden geçti

AK Parti ve MHP'lilerin oylarıyla 10 aydır erteleniyordu! Yavaş'ın ‘ilk icraatım’ olacak dediği proje belediye meclisinden geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yatırım programına almasına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Cumhur İttifakı üyelerince 10 aydır ertelen, Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artırım Projesi kredisi, oy birliği ile kabul edildi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş 31 Mart yerel seçimleri öncesi bir basın mensubunun sorusu üzerine ilk icraatının Sincan'daki Tatlar Arıtma Tesisi'nin kapasitesinin artırılması ve modernizasyonu olacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı'nın yatırım programına almasına rağmen Cumhur İttifakı üyelerince 10 aydır ertelenen ve 30 milyon insanın sağlığını ilgilendiren Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artırım Projesi kredisi ABB Meclisi'nde oybirliğiyle kabul edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN