AK Parti'nin Ankara adayı Antınok'a seyirciden gönderme: Mal varlığınızla tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz

AK Parti'nin Ankara adayı Antınok'a seyirciden gönderme: Mal varlığınızla tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz

Mal varlığıyla gündeme oturan AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Turgut Altınok gündemden düşmüyor. Altınok'un katıldığı programda seyircilerden birinin "Bütün Ankara'ya komşuymuşsunuz" göndermesi sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Gain platformunda yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel'in yeni konuğu Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok oldu. Uğur'un sosyal medyada paylaştığı fragman tadında program kesitinde gençlerin Altınok'un mal varlığıyla ilgili göndermeleri dikkat çekti.

Mal varlığıyla ilgili soruya "Londra'dan kaç liraya aldı büyükşehir belediye başkanı söyledin. Altınok'un Londra'da evi yok. Biz bu toprağın çocuğuyuz. Altınok'ta allem güllem işler de yoktur, net bir adamdır" diyen Altınok'a seyircinin "Helal olsun Türkiye'ye böyle insanlar da lazım" yanıtı salonda gülüşmelere neden oldu.

'TÜM ANKARAYA KOMŞUYMUŞSUNUZ'

Başka bir seyircinin "Keçiören'in hiçbir yerinde çöp konteyneri yok" eleştirisine "Hangi mahallede oturuyorsun?" sorusuyla yanıt veren Altınok'a cevabı şu oldu:

"Tepebaşı'ndayım, komşunuzum. Gerçi mal varlığınızla birlikte tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz."

Seyircinin yanıtı salonda gülüşmeler ve alkışlarla karşılanırken sosyal medyada da gündem oldu.

'LONDRA'YA DEĞİL ANKARA'YA KOMŞUYUM'

Altınok ise "Şöyle, Londra'ya komşu değilim Ankara'ya komşuyum. Ankara'nın çocuğuyum. Bütün mal varlığım helalin helalidir, belediye başkanı olduktan sonra da mal varlığım azalmıştır."

Altınok daha önce de başkan olduktan sonra mal varlığının azaldığını iddia etmişti.

Altınok en son, gazeteci Murat Ağırel'e mal varlığı konusunda "yalan haber" yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Ağırel ise belgelerle Altınok'a belgelerle yanıt vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN