Akbank hesaplarından para çekiliyor iddiası! Herkes hesaplarını kontrol ediyor... Akbank'tan açıklama geldi

Akbank hesaplarından para çekiliyor iddiası! Herkes hesaplarını kontrol ediyor... Akbank'tan açıklama geldi

Akbank hesabı bulunan milyonlarca vatandaş paniğe kapıldı. Herkes anında hesaplarını kontrol ediyor. Akbank hesaplarından para çekiliyor iddiası bir anda ortalığı karıştırdı. Konu hakkındaki açıklama Akbank'tan geldi. İşte o açıklamanın detayları…

Akbank hesabı bulunan kullanıcılar sabah saatlerinde yapılan açıklamalar ile birlikte bir anda paniğe kapıldı. Bazı müşterilerin hesaplarından para çekildiği iddia edilirken açıklama çok geçmeden Akbank'tan geldi. İşte o açıklamanın detayları…

AKBANK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Sabah saatlerinde Akbank hesabı bulunan bazı müşteriler hesaplarından para çekildiği iddiası ile sosyal medyayı birbirine kattı. Akbank cephesinden açıklama gelirken ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız olduğu vurgulandı.

akbank.jpg

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ile birlikte bankadaki yatırım hesaplarından bilgileri dışında para çekildiği iddiaları Akbank kullanıcılarını da tedirgin etti. Herkes hesaplarını kontrol ederken Akbank konunun detaylarını açıkladı. Akbank şikayetlerin asılsız olduğunu belirterek müşterilerin hesaplarından oluşan bakiye sorunun kısa sürede düzeltildiğini vurguladı. Akbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kamuoyu Açıklaması

07.05.2024 tarihinde sınırlı sayıda müşterimizin Ak Yatırım hesaplarında gerçekleşen bakiye sorunu tespit edilmiş ve aynı gün içerisinde düzeltme yapılarak ilgili müşterilerimize bilgi verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,
Ak Yatırım"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN