Akşener'den dikkat çeken açıklama: Bu kadar uzun süre bir konuda yol yürüyen iki kişi oldu...

Akşener'den dikkat çeken açıklama: Bu kadar uzun süre bir konuda yol yürüyen iki kişi oldu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir'de esnaflarla bir araya geldi. Adayları Melih Aydın ve Emine Edizgil için oy isteyen Akşener'in "Türkiye’de bu kadar uzun süre bir konuda yol yürüyen, iki kişi oldu. Biri rahmetli Süleyman Demirel, biri benim." ifadeleri dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir'de partililer ve esnafla bir araya geldi. Akşener, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için partisinin adayları Melih Aydın ve Emine Edizgil için oy istedi. İYİ Parti Genel Başkanı "Türkiye’de bu kadar uzun süre bir konuda yol yürüyen, iki kişi oldu. Biri rahmetli Süleyman Demirel, biri benim." dedi. 3 sene Hakkari’den, Edirne’ye kadar, esnaf gezdiğini belirten Akşener, amacının dikkat çekmek ve zorda olan vatandaşın sesini duyurabilmek olduğunu ifade etti.

EMEKLİ MAAŞI ELEŞTİRİSİ

Sokakta karşılaştığı bir emekliyle de sohbet eden Akşener, emekli maaşlarını yaklaşık 2 aydır gündeme getirdiğini belirterek, 10 bin lira emekli maaşı alan birisinin geçinmesinin mümkün olmadığını belirtti.

assss.jpg

"Bayram ikramiyesinin mutlaka 7 bin lira olması gerekir. Sizlere seyyanen 10 bin lira zam yapılması gerekir" diyen Akşener, en düşük emekli maaşının da en az asgari ücret kadar olması gerektiğini söyledi.

'SURİYELİLERE PARA BULUNUYOR...'

Akşener'in "Suriyeliye para bulunuyor, Afgan'a para bulunuyor, emekliyle, çiftçiye nasıl para bulunamıyor?" ifadeleri de dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN