Banka kartı olan saat 23.59’da kadar bunu yapsın! Bankadan SMS atıldı

Banka kartı olan saat 23.59’da kadar bunu yapsın! Bankadan SMS atıldı

Ziraat Bankası, ATM kartı kullanıcılarına yönelik özel bir kampanya duyurdu. Banka, Bankkart sahiplerine özel bir lira yükleme kampanyası başlattığını açıkladı. Ancak bu fırsattan yararlanmak için zaman daralıyor; kampanya yarın saat 23.59’da sona erecek.

Banka her ay farklı alanlarda düzenlediği kampanyalarla müşterilerine avantajlar sunuyor. Bu ayın dikkat çeken kampanyası ise Bankkart kullanıcılarının yararlanabileceği bir lira yükleme fırsatı. Kampanyaya katılan müşterilerin kartlarına toplamda 750 TL değerinde Bankkart Lira yükleniyor. Kampanya kapsamında, market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri gibi Banka Sepeti anlaşmalı iş yerlerinde tek seferde yapılacak her 750 TL ve üzeri alışveriş için 75 TL, toplamda ise 750 TL Bankkart Lira hediye ediliyor.

img-5209.jpeg

Kampanya, 6 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Müşteriler, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr internet sitesi üzerinden veya 4757 numarasına “RAMAZAN” yazıp SMS göndererek kampanyaya kolaylıkla katılabilirler. Ancak kampanyadan faydalanabilmek için alışverişten önce promosyona kaydolmak gerekiyor.

Katılımcı müşteriler, kampanya süresince belirtilen iş yerlerinde yapacakları her 750 TL ve üzeri alışverişte 75 TL değerinde Bankkart Lira kazanacak. Kampanyadan faydalanabilmek için işlemlerin Bankkart üyesi iş yerlerinde ve Bankkart POS cihazları üzerinden yapılması şart. Aynı gün içinde aynı iş yerinde yapılan ilk alışveriş kampanyaya dahil edilirken, e-ticaret işlemleri kampanya kapsamı dışında bırakılmıştır.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına yüklenen Bankkart Lirası anında kullanıma hazır hale gelecek. Bir müşteri, kampanya süresince en fazla 750 TL değerinde Bankkart Lira kazanabilir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Bedava ürünleri kampanya dışı tutulmuştur. Ayrıca, kampanyaya sadece ilk kez kart sahibi olanlar katılabilecek ve kartlara yapılan transferler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Nakit çekme, ön provizyon, iade, iptal ve banka kartı lira işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. İade durumunda kazanılan Bankkart Lirası geri alınacak ve yetersiz bakiye durumunda eksik tutar hesap özetinden düşülecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN