Bugün yatırım yapan, paraya para demeyecek! İslam Memiş'ten dev tüyo: Ne altın, ne gümüş...

Bugün yatırım yapan, paraya para demeyecek! İslam Memiş'ten dev tüyo: Ne altın, ne gümüş...

Getiri bakımından altın ve gümüşü bile geride bırakacak yatırım aracını açıklayan piyasa uzmanı İslam Memiş, "Yakında uçuşa geçecek" ifadelerini kullandı. İşte, en iyi yatırım aracı 2024...

Son haftalarda rekor yükselişlere imza atan altın, yatırımcılarının yüzünü güldürmüş durumda. Fakat altındaki yükselişlerin artık son bulacağına dair görüş, yatırımcıları alternatif arayışlara itmiş durumda.

Türkiye'de emtia piyasaları denilince akla gelen isimlerin başında yer alan finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2024 yılı için yatırımcılara, "Altın ve gümüşün yılı olacak" tavsiyesinde bulunmuştu. Yaşanan son hareketlerin piyasayı dengelemek üzere gerçekleştiğini belirten İslam Memiş, "Uzun vadede altın her zamanki gibi kazandırmaya devam edecek" yorumunda bulundu.

ŞU ANDA EN KÂRLI YATIRIM NEDİR?

HalkTV'de yer alan habere göre, peki bütün getirisine rağmen en karlı yatırım araçları altın ve gümüş mü? Bu soruya beklenmedik bir yanıt veren İslam Memiş, paylaştığı tüyo ile herkesi şaşırttı.

Bugüne kadar birkaç kez tavsiyede bulunduğu bir maden hakkında dikkat çeken cümleler kullanan İslam Memiş, söylediği yatırım aracının yakın gelecekte bütün dünyanın gözdesi olacağını iddia etti.

EN İYİ YATIRIM NE 2024?

Yaptığı yorumların yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, elinde para bulunduran ve, "Nereye yatırım yapmalıyım?" diye düşünen yatırımcıya kobalt madenini önerdi. Kobaltın çok yakında dünyanın yeni gözdesi olacağını belirten İslam Memiş, erkenden pozisyon alanların ise çok büyük bir getiriyi cebine koyacağını söyledi.

İslam Memiş, son 3 yılda değerini 11 kat yükselten gümüş ve uzun vadeli yatırımların vazgeçilmezi olan altının bu yıl kobalt ile rekabet edemeyeceğini söyleyerek, "Geleceğin dünyasında kobalt kaçınılmaz bir başrol olacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN