Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görünce kapıdan dışarıya çıkamadılar... Uzmanlar acil durum ilan etti, istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görünce kapıdan dışarıya çıkamadılar... Uzmanlar acil durum ilan etti, istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın etmeye başlayan yılanlar bu sefer dehşet saçtı. Görünce tüyleriniz diken diken olacak. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı fark edince kapıdan dışarıya bile çıkamadılar. Uzmanlar bölgede acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar dört bir yana yayılmaya başladı. Genelde doğal yaşamı olan ormanda görülen yılanlar bu sefer insan bölgesine akın etmeye başladılar. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görünce kapıdan dışarıya bile çıkamadılar. Tüyleri diken diken eden görüntü. Uzmanlar acil durum ilan ederek duyurdu. İstila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

ghhggh-79.jpg

Son dönemde sıkça yılan haberleri karşımıza çıkmakta. Ülkemizde de bolca görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Tokat'tan gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Uzmanlar acil durum çağırısında bulundu.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir evin bahçesine yılan girdi. Yılanı gören ev sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Haberi alır almaz bölgeye giden ekipler yılanı aramaya başladı.

DEV YILANI GÖRÜNCE KAPIYI BİLE AÇMADILAR

İtfaiye ekipleri gelen kadar evden dışarı çıkamayan ev sakinleri oldukları yerde saklandılar. Ne kapıyı açtılar ne de camı. İtfaiye ekipleri aldıkları ihbarla beraber kısa süre içerisinde olay yerine geldi. Yakalanan dev yılan tekrardan doğaya salındı.

hghggh-81.jpg

UZMANLAR ACİL DURUM İLAN ETTİ: İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olması gerektiği konusunda uyardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN