Gaziantep'te Beşyüzevler mahallesinde hücre evinde patlama: 3 şehit | Son dakika haberleri

Gaziantep'te Beşyüzevler mahallesinde hücre evinde patlama: 3 şehit | Son dakika haberleri

Gaziantep'ten son dakika patlama haberi geldi. Gaziantep Üniversitesi karşısındaki 500 Evler Mahallesinde saat 12.45 sıralarında patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Aralarında polislerin de bulunduğu 10’dan fazla yaralı var. Polisin hücre evi baskınında meydana gelen patlamada bir örgüt üyesinin kendini patlattığı diğerinin ise kaçtığı bildirildi. Özel Harekat polisleri operasyon başlattı, çatışmalar sürüyor. Karar muhabirinin aldığı bilgiye göre patlamada 2 polis şehit olurken 8 kişi de yaralandı. Valiliğin yaptığı açıklamada şehit sayısı 3'e yükseldi.

YAŞAR YAVUZ/GAZİANTEP

Gaziantep Beşyüzevler mahallesinde saat 12.45 sıralarında bir patlama meydana geldiği, yaralıların olduğu bildirildi. Olayın yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Patlamayla birlikte ortalık savaş alanına döndü. Olayda 2 polis şehit olurken aralarında polislerin de bulunduğu 8 kişi yaralandı. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar kentteki çeşitli hastanelere taşınarak tedaviye alındı.

16-10/16/2428e0e0-4f62-49c8-acbf-ceffc7ac8926.jpg

3 ŞEHİT

Gaziantep'de meydana gelen patlamada 2 polis şehit olurken aralarında polislerinde olduğu 8 kişi yaralandı. Valilik'ten yapılan son dakika açıklamasıyla şehit sayısının 3'e yükseldiği bildirildi.

OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ

CANLI BOMBA KENDİNİ PATLATTI

Gaziantep'te polis ekipleri, Üniversite Bulvarı'ndaki bir hücre evine baskın düzenledi. 2 canlı bombadan biri yakalanırken, diğeri kendini patlattı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

16-10/16/0c4ab139-eebe-4c68-957f-1a3175900d9a.jpg

OPERASYON BAŞLATILDI

Emniyet kaynaklararı patlamanın olduğu bölgede bir canlı bombanın kendini patlattığı, diğerinin ise kaçtığını bildirdi. Şu anda başta Gazikent mahallesi olmak üzere emniyet güçleri Gaziantep'in birçok noktasına operasyon düzenliyor. Polis Özel Harekat timlerinin zırhlı araçlarla önlem aldığı patlamanın meydana geldiği bölgeye kimse yaklaştırılmazken, olayla ilgili 7-8 kişi de gözaltına aldı.

16-10/16/cu4c0wkxeaa6yea.jpg

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de bölgeye gelerek yürütülen operasyonla ilgili bilgi aldı.

4 GÜN ÖNCE BİR SALDIRI OLMUŞTU

Gaziantep'te 4 gün önce Kurutepe mevkiinde PKK'lılarca yola döşenen el yapımı patlayıcı, maden ocağına giden işçileri taşıyan sürücüsünün ismi açıklanmayan 37 PT 091 plakalı minibüsün geçişi sırasında patlama meydana gelmişti. Gürültüyle meydana gelen patlama sırasında minibüste hasar oluşurken, şans eseri yaralanan olmadı ancak işçiler bir süre patlama sesi nedeniyle duyma kaybı yaşanmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN