Çorlu'da tarihi eser operasyonu

Çorlu'da tarihi eser operasyonu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde jandarma ekiplerinin 2 eve düzenlediği operasyonda 160 altın sikke ve tarihi eser değeri taşıyan 40 obje ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Şeyhsinan Mahallesi'nde A.K. ve M.C.'nin evlerinde yüklü miktarda tarihi eser bulunduğu ve piyasaya sürüleceği bilgisine ulaştı.İki ayrı eve eş zamanlı baskın düzenleyen jandarma ekipleri, yaptıkları aramada 160 altın sikke ve tarihi eser değeri taşıyan 40 obje, 1 av tüfeği, 2 define aramada kullanılan dedektör ele geçirdi.

Olayla ilgili ev sahipleri A.K. ile M.C., gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili soruşturma devam ederken, ele geçirilen tarihi eserler

Tekirdağ Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi. 

TEKİRDAĞ/DHA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN