Enver Yılmaz'dan seçime saatler kala yakılan evraklarla ilgili çarpıcı iddia: Yangından alelaceyle neyi kaçırıyorsunuz?

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, yerel seçime kısa süre kala dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki ORKENT A.Ş çalışanlarının seçim öncesi bazı belgeleri yaktıkları iddia ettiği bir paylaşım yaptı.

Yerel seçime saatler kala gündeme dikkat çeken iddialar gelmeye devam ediyor.İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediyesi adayı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarda dikkat çeken iddialarda bulundu.

Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki ORKENT A.Ş. çalışanlarının, belediyeye ait belgeleri seçim öncesi yaktıklarını iddia ettiği bir video paylaştı.

Videoda bir çalışanın, "Yakıyor, ORKENT bütün projeleri yakıyor" sözleri yer alıyor.

Yılmaz, videoya ilişkin yaptığı açıklamada, "Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var?" diye sordu ve ORKENT A.Ş.'nin acil olarak incelenmesini talep etti.

'ORDU BU HARAMİ DÜZENİ HAK ETMİYOR'

Yılmaz, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Bu telaş niye? Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var?

Yangından alelacele neyi kaçırıyorsunuz? Bu evrakları neden ateşe attınız?

Neden bir kamyonet dolusu evrağı, kağıdı geri dönüşüme vermek yerine yakmayı tercih ettiniz?

Yoksa bu çuvalların içerisinde şaibeli ihaleleriniz, belli gruplara sağladığınız rant evrakları mı var?

Bu evrakların içerisinde kamuoyundan gizlediğiniz ne var?

Günlerdir meydanlarda dile getirdiğim usulsüzlüklerinizin, yolsuzluklarınızın ortaya çıkmasından mı korktunuz?

Tüm savcıları göreve davet ediyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT A.Ş. acil incelensin. Ordu bu harami düzeni hak etmiyor."

Görüntülere ilişkin bir açıklama daha yapan Yılmaz, "Bu yakılan evrakların içinde neler var? O yakılan sadece bir bölümü, bunu önü ver arkası da var. O görmüş olduğunuz kamyonetin tamamı evrak dolu. Kamuda evrak imha etme diye bir yöntem bilmiyoruz." dedi ve Cumhuriyet savcılarını göreve davet etti.

Yılmaz, açıklamasında "Büyükşehir belediyesinin defterleri, evrakları, resmi hesapları, sosyal medya hesapları, bilgisayarları, hard diskleri şu anda yakılıyor, imha ediliyor, kaçırılıyor, virüs atılmak suretiyle kontrollerinin sağlanmaması yönünde tedbir alınmaya gayret gösteriliyor. Bu panik niye? Neyi saklıyorsunuz?" ifadelerini de verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN