Erdoğan'dan Kandil açıklaması: 35 önemli ismi bitirdik

Erdoğan'dan Kandil açıklaması: 35 önemli ismi bitirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kahramanmaraş mitinginde konuştu. Erdoğan, "Kandil’i 20 uçakla 10 önemli noktayı ve bunların liderler toplantısını yakaladık. İkinci operasyonda o liderler toplantısında 35 tane önemli isimi orada bitirdik" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş mitinginde halka seslendi. CHP'nin Cumhurbaşkanı İnce'ye yüklenen Erdoğan, "Son günlerde Bay Muharrem'le ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Sosyal medyada yayınlananları duyuyorsunuz değil mi? Bunlarda her numara var mı? Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş. Daha ne diyeyim, bu adamlara bu ülke teslim edilebilir mi? Onun için bunlara bir Osmanlı tokadı gerekir" diye konuştu. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Yurt içinde ve yurt dışında vatanımızın bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimize yüce mevladan rahmet niyaz ediyorum. Bilhassa Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı’ndaki kahramanları minnetle yad ediyorum. Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi de rahmetle yad ediyorum.

MONTAJ İFTİRASI ATACAKLAR

Şimdi birileri çıkacak ne diyecek? Şimdi bu alana, bu muhteşem topluluğa söyleyeyim. Fotoşop diyecekler. Montaj iftirası atacaklar. Bu sevdayı bindirilmiş kıtalar diyerek aşağılamaya çalışacaklar. Burada montaj var mı Maraş? Burada fotoşop var mı Maraş? Medya kaydını iyi al, bu meydanda aşk var aşk. Bu meydanda muhabbet var muhabbet. Bu meydanda Allah için sevme var sevme. Ben sizlere sevdalıyım.

Ben CHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. İcraat mı istiyorsunuz laf mı istiyorsunuz? Öyleyse lafla peynir gemisi yürümez, bunu böyle biliniz. Bu oyunlara gelmeyelim. Artık bu oyunları bozma zamanıdır. Evlatlarımız en güzel şekilde eğitim alsın diye 5 bin 517 yeni derslik yaptık.

Son günlerde Bay Muharrem ile ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Bunlarda her numara var mı? Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş ya. Daha ne diyeyim ya? Bu adamlara bu ülke teslim edilebilir mi? Onun için bunlara bir Osmanlı tokadı gerekir.

CHP SEÇMENİNE SESLENDİ

CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum icraat mı istiyorsunuz laf mı istiyorsunuz? Lafla peynir gemisi yürümez bunu böyle biliniz.

Ne diyor Bay Kemal 'Engellilere, şehit yakınlarına destek verilmiyor.' 3 katrilyon onlara aktardık be insafsız ya. Rakam ortada sen nasıl inkar edersin?

''DERSHANE İŞLETMİŞ ORADAKİ GÖREVLİLERİN SİGORTA PRİMİNİ ÖDEMEMİŞ''

Son günlerde Bay Muharrem'le ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Sosyal medyada yayınlananları duyuyorsunuz değil mi? Bunlarda her numara var mı? Adam dershane işletmiş, oradaki görevlilerin sigorta primini ödememiş. Daha ne diyeyim, bu adamlara bu ülke teslim edilebilir mi? Onun için bunlara bir Osmanlı tokadı gerekir.

Bay Muharrem sen önce öğretmenlerin sigorta parasını öde. Sen mi devlet yöneteceksin?

Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bizden önce ülkemizin demiryolları adeta paslanmaya terk edilmişti. Biz karayollarında olduğu gibi demiryollarında da çok ciddi bir dönüşüm gerçekleştirdik.''

35 ÖNEMLİ İSMİ ORADA BİTİRDİK

Kandil’i 20 uçakla 10 önemli noktayı ve bunların liderler toplantısını yakaladık. İkinci operasyonda o liderler toplantısında 35 tane önemli isimi orada bitirdik. Biz sizin gibi Amerika’dan gelecek telefonları beklemiyoruz. Kararımızı verdiğimiz zaman adımımızı atarız. Afrin’de işi bitirdi, Cerablus’ta işi bitirdik. Şimdi Menbiç terör örgütünden boşaltılıyor. Orada bizim zırhlı taşıyıcılarımız var.

İki aydır sağda solda konuşuyor Bay Muharrem. Şimdiye kadar bizim projelerimizi kötülemekten başka söz söylemedi. Bolca yalan söyledi, bolca iftira attı. Kimi zaman ben, kimi zaman bakanlarımız, kimi zaman da genel başkanı Kılıçdaroğlu Bay Muharrem’in yalanlarını suratına vurdu. Şimdi ben bir kez de Kahramanmaraş’tan Bay Muharrem’e soruyorum. Bugüne kadar bölücü terör örgütüne dair çıkıp doğru düzgün bir laf etmedin. Ya topu taca attın ya da örgütün diliyle konuştun.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN