İmamoğlu iki gün önce açmıştı! Kent lokantasına sansür

İmamoğlu iki gün önce açmıştı! Kent lokantasına sansür

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu 2 gün önce Arnavutköy'de Kent Lokantası açılışına katılmıştı. İstanbul'da yerel seçim hareketliliği sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Arnavutköy'de miting yapacağı öğrenildi. Miting öncesinde ise Kent Lokantası'nın görülmemesi için Murat Kurum afişiyle sansür uygulandı.

Erdoğan’ın Arnavutköy ziyareti öncesi İBB’nin İstanbul’da uygun fiyata yemek sağladığı Kent Lokantası’nın önüne AK Parti adayı Murat Kurum’un afişi yerleştirilmesi dikkat çekti. Bu durum, Erdoğan'ın ziyareti öncesinde ilçede tartışmalara neden oldu.

yeni-proje-1.jpg
Ekrem İmamoğlu 2 gün önce Arnavutköy'de Kent Lokantası'nı açmıştı

Ekrem İmamoğlu iki gün önce CHP'nin Arnavutköy adayı Tekin Aras ile birlikte Kent Lokantası'nın açılışını yapmıştı. Halk uygun fiyatlarla iftarını açmıştı.

İşte İmamoğlu'nun paylaşımı...

Uygulanan sansürü sosyal medya hesabından duyuran CHP PM üyesi Cem Aydın şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanının yarınki Arnavutköy ziyareti öncesinde halkçı ve sosyal belediyeciliğin son yıllardaki en önemli örneklerinden biri olan Kent Lokantası görünmemesi için bire bir ölçülerle kapatıldı. O küçümsediğiniz kent lokantalarına yenileceksiniz.”

Daha önce de Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum Kent Lokantalarını küçümseyerek, “Bunu sanki bir işmiş gibi, marifetmiş gibi anlatıp, yarım çay bardağı su, süt verip bunu bir hizmet gibi milleti kandırmaya yönelik söylemlerden artık biz sıkıldık, yorulduk” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN