İndirime giren ayakkabının fiyatı dudak uçuklattı! Motosiklet parası: Bu indirimli haliyse...

İndirime giren ayakkabının fiyatı dudak uçuklattı! Motosiklet parası: Bu indirimli haliyse...

Satışa sunulan ayakkabı indirime girmesiyle gündem oldu! Fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyada gündem olan ayakkabı için çeşitli yorumlar geldi. Ayakkabının fiyatı resmen motosiklet parası...

Türkiye'nin önde gelen lüks markalarından Beymen'de satışa sunulan ve 73 bin 950 TL'lik etiket fiyatıyla dikkat çeken bir ayakkabı, indirimle girmesiyle gündem oldu.

İNDİRİMLİ FİYATI 51 BİN 995 TL

Beymen'in satışa sunduğu ve 73 bin 950 TL'lik etiket fiyatıyla dikkat çeken lüks bir ayakkabı, indirimle 51 bin 995 TL'ye düştü. Ancak asıl dikkat çeken kampanya, ikinci ayakkabının fiyatıyla ilgiliydi. İkincisi alındığında fiyatının 41 bin 996 TL'ye düştüğü belirtildi.

Bu olay sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, ayakkabının fotoğraflarını paylaşarak esprili yorumlarda bulundu. "Ben onu uzaktan tank zannettim" ve "Kaçırmayın çok ucuz" gibi yorumlar yapıldı.

Beymen'de ayakkabı 52 bin TL'ye 'düştü' sosyal medyada gündem oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN