İSKİ saat verdi! Sussuz kalacağız: İlçe ilçe duyurdu

İSKİ saat verdi! Sussuz kalacağız: İlçe ilçe duyurdu

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 19 Temmuz tarihinde İstanbul’da bazı ilçelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Susuz kalmak istemiyorsanız hemen kovalarınızı doldurun…

İSKİ’den İstanbullulara su kesintisi uyarısı geldi. Duyuru yapan İSKI o ilçelerde gün içinde suların kesik olacağını duyurdu. İlçe ilçe duyuran İSKI, belirli saatler su kesintisi için uyardı.

img-3750.jpeg

İSKİ’DEN DUYURU

18 milyon kişinin yaşadığı İstanbul’da 19 Temmuz Çarşamba günü çalışmalar nedeniyle sular akmayacak. Vatandaşları uyaran İSKİ, alt yapı çalışmalarından dolayı su kesintisi yaşanacağını belirtti.

img-3752.jpeg

7 İLÇEDE SU KESİNTİSİ

İSKİ’nin duyurusuna göre; Beyoğlu, Esenler, Kadıköy, Maltepe, Sarıyer, Tuzla ve Üsküdar ilçeleri bu kesintiden etkilenecek. Su kesintileri, altyapı çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek ve belirli saat aralıklarında gerçekleşecek.

SAATLER İÇİN WEB SİTEYE GİRİN

İSKİ’nin resmi web sitesi üzerinden güncel su kesintisi bilgilerine ulaşılabilir. Kullanıcılar, İSKİ web sitesinde bulunan “Su Kesintileri” sayfasına girerek ilçelerindeki su kesintisi hakkında bilgi edinebilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN