İstanbul’dan sonra İzmir’e de yapıldı! 4 çeşit yemek 45 TL: Kimse evde yemek yemiyor, akın ediyor

İstanbul’dan sonra İzmir’e de yapıldı! 4 çeşit yemek 45 TL: Kimse evde yemek yemiyor, akın ediyor

Buca Belediye Lokantası, İzmir’de en uygun fiyatlarla yemek yiyebileceğiniz bir lokanta haline geldi. Belediyenin düşük fiyatlarla hizmet veren lokantası, özellikle öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlar için büyük bir avantaj sağlıyor.

Hafta içi her gün 11:30-15:00 saatleri arasında hizmet veren lokanta, 4 çeşit yemeği 90 TL’ye sunarken, öğrencilere özel fiyat ise 45 TL olarak belirlendi.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, lokantayı sadece bir işletme olarak değil, Buca halkına destek olma amacıyla açtıklarını belirtiyor. Duman, öğrencilerin ve Buca halkının zorlu zamanlarında sağlıklı ve uygun fiyatlı yemeklere erişebilmeleri için lokantayı açtıklarını dile getiriyor. Lokantada besleyici ve lezzetli yemekler sunmaya özen gösterdiklerini ve ilerleyen zamanlarda lokanta sayısını artırmayı planladıklarını da ekliyor.

img-5665-001.jpeg

Öğrencilerden Gökdeniz Büyükkoca ve Özgür Tuna ise lokantanın uygun fiyatları ve lezzetli yemekleri sayesinde memnuniyetlerini dile getiriyor. Büyükkoca, fiyat olarak tercih edebileceği en uygun yerin Buca Belediye Lokantası olduğunu belirtirken, Tuna ise öğrencilik hayatında özlediği sulu yemekleri burada uygun fiyatlarla bulabildiği için mutlu olduğunu ifade ediyor. Her iki öğrenci de lokantayı tekrar ziyaret etmeyi düşündüklerini belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN