'Kadını darp ediyordu, birkaç ay önce bıçaklamıştı' Kendisini sürekli döven ayrıldığı eşini öldürdü

'Kadını darp ediyordu, birkaç ay önce bıçaklamıştı' Kendisini sürekli döven ayrıldığı eşini öldürdü

Ankara'da yaşayan 38 yaşındaki B.A. 9 yıl önce boşandığı eşi V.D.'yi önce başından keserle yaraladı daha sonra defalarca bıçaklayarak öldürdü. Daha önceden birçok kez suça karıştığı bildirilen V.D.'nin ise 3 ay önce eşini bıçakladığı ama B.A.'nın şikayetçi olmadığı öğrenildi. Komşu Ertuğrul Gazi Coşkun "Adam sürekli eşini darp ediyordu. Bundan 2-3 ay önce eşi karısını birçok kez bıçakladı" ifadelerini kullandı.

Kadına şiddet engellenemiyor. Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesinde gece saatlerinde meydana geldi. B.A. (38), 9 yıl önce boşandığı ve hala birlikte yaşamaya devam ettiği, kendisine sürekli şiddet uygulayan V.D.'yi (44), M.D. (19) adlı kızının da evde olduğu sırada önce başından keserle yaraladı.

BIÇAKLANAN KADIN ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞ

Ardından V.D.'yi defalarca bıçaklayan B.A. kızı ve suç aletiyle emniyete teslim oldu. V.D.'nin cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Daha önceden birçok kez suça karıştığı bildirilen V.D.'nin ise 3 ay önce eşini bıçakladığı ama B.A.'nın şikayetçi olmadığı öğrenildi.

'SÜREKLİ EŞİNİ DARP EDİYORDU'

Eski karı kocanın komşusu olan Ertuğrul Gazi Coşkun olaya ilişkin, "Eski komşumuzdu. Yıllar önce boşandılar. Adam sürekli eşini darp ediyordu. Bundan 2-3 ay önce eşi karısını birçok kez bıçakladı. Dün saat 03.00 sıralarında olayın olduğunu öğrendik. Sonra kadın çocuklarıyla birlikte karakola gidip teslim olmuş" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN