Konya Valiliği son dakika açıkladı: 30 Aralık Cuma okullar tatil | Yarın okullar tatil mi?

Konya Valiliği son dakika açıkladı: 30 Aralık Cuma okullar tatil | Yarın okullar tatil mi?

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Karatay ve Meram ile birlikte 12 ilçede ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği belirtildi.

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Karatay ve Meram ile birlikte 12 ilçede ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. 

VALİLİK AÇIKLAMASI

Konya Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ilçeler Selçuklu, Karatay ve Meram ile Akşehir, Seydişehir, Tuzlukçu, Doğanhisar, Taşkent, Yunak, Beyşehir, Hüyük, Derebucak, Kadınhanı, Hadim, Sarayönü ve Derbent İlçerin'de, ilk ve orta dereceli okullar ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitime yarın olmak üzere 1 gün ara verildiğini açıkladı. Hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayıldığı belirtildi.

KONYA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN