Kurtulmuş DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek

Kurtulmuş DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek

TBMM Başkanı Kurtulmuş, anayasa değişikliği için yarın görüşmelerine devam edecek.Yarın saat 12:00'de DEM Parti, saat 13:00'te Saadet Partisi ve saat 14:00'te İYİ Parti gruplarını ziyaret etmesi planlanan Kurtulmuş'un MHP Grubu'nu ne zaman ziyaret edeceği ise henüz açıklanmadı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yarın anayasa değişikliği konusunda TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerle görüşmelerine devam edecek.

Kurtulmuş saat 12:00'de DEM Parti, saat 13:00'te Saadet Partisi ve saat 14:00'te İYİ Parti gruplarını ziyaret edecek.

Ancak Kurtulmuş'un MHP Grubu'nu ziyaret etme zamanı henüz açıklanmadı.

TBMM Genel Kurulu'nda, yarın enerji alanında düzenlemeler öngören yasa teklifinin görüşmelerine de devam edilecek. Teklif, yerli üretim ve ithal doğal gazın Türkiye'de sıvılaştırılarak dünya piyasalarına LNG olarak pazarlanabilmesine ilişkin hükümler içeriyor. Teklife göre, kıyı ve sahil şeritleri hariç olmak üzere denizler ve göllerde yenilenebilir üretim santralleri kurulabilecek.

İLİÇ İLE İLGİLİ KOMİSYON TOPLANACAK

TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, bu hafta AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu başkanlığında dördüncü toplantısını yapacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri komisyona bilgi verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN