Motokuryeyi ölüme terk etti

Hatalı sollama yine can aldı. Denizli'de sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, motokurye Aziz Soysaç'a çarptı. Soysaç kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kaza anında olay yerine terk eden sürücü ise polis merkezine giderek teslim oldu.

Yürek yakan olay Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Kınıklı Mahallesi Üniversite Caddesi'nde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Dönercide motokurye olarak çalışan Aziz Soysaç (25) sipariş götürmek üzere yola çıktı.

8966735.jpg

MOTOKURYEYİ ÖLÜME TERK ETTİ!

Karşı yönden gelen ve hatalı sollama yaptığı öne sürülen İzzet A.'nın (38) kullandığı 34 CNM 885 plakalı otomobil, Soysaç'ın kullandığı motosiklete çarptı. Çapmanın şiddetiyle savrulan Soysaç aracın ön camına çarptı.

8963083.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu esnada otomobil sürücüsü İzzet A. olay yerini terk etti.

8966736.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ağır yaralanan Soysaç ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Soysaç doktorlarım tüm müdahalelerine rağmen sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.

8966737.jpg
Aziz Soysaç (25)

TESLİM OLDU

Olay yerini terk eden sürücü İzzet A. daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Sürücünün polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN