Olaylı derbide sahaya ilk o atlamıştı! Maskeli taraftarla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı

Süper Lig'in 30. Haftasında Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynana derbi maçının ardından yaşanan olaylarda sahaya ilk atlayan maskeli taraftarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Maskeli taraftar H.Ç.'nin (20), yurt dışından kente gelerek stadyuma girdiği ortaya çıktı.

Polis incelemesi sonucunda Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynana derbi maçının ardından sahaya ilk atlayan maskeli taraftarın H.Ç.(20) olduğu ve Almanya'dan bazı arkadaşlarıyla birlikte maça girdiği belirlendi. H.Ç'nin maçtan dakikalar önce maskesiz şekilde arkadaşlarıyla birlikte poz verdiği fotoğrafın da sosyal medyada paylaşıldığı ortaya çıktı.

65f97961a416cc1e0633c265.webp

SAHAYA GİREN TARAFTARLAR PASSOLİG KARTLARINI PAYLAŞMIŞ

Yaşanan olaylarda sahaya giren bazı taraftarların başkalarının Passolig kartlarını kullanarak stada girdiği de öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan 12 şüphelinin emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Gözaltına alınan taraftarlar arasında; sahaya ilk atlayan maskeli H.Ç., Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'e saldıran O.B., korner direğiyle Fenerbahçeli oyunculara doğru koşan E.T. ile müsabaka sonrası sosyal medyada videolu paylaşım yaparak Trabzonsporlu taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M. , O.O., E.T., ve A.A. isimli şüpheliler var.

11111.jpg

BAKANLIK HEYET GÖREVLENDİRDİ

İçişleri Bakanlığı, Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan olayları soruşturmak üzere 3 müfettiş ve 2 personelden oluşan 5 kişilik bir heyeti Trabzon'a görevlendirdi. Heyet, maç öncesi ve sonrası alınan tedbirlerin yeterli olup olmadığını inceleyecek, stadyumdaki tüm güvenlik kamera görüntülerini izleyecek ve 12 şüphelinin ifadelerini inceleyip saha olaylarının organize edilip edilmediğini araştıracak.

Yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe kafilesi stattan yaklaşık 3 saat sonra ayrılabildi. Fenerbahçe kafilesi otobüsle havalimanına giderek direkt aprona giderek uçağa bindi.

Polis, olayla ilgili çok sayıda kamera kaydını incelemeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN