Efsane futbol programı resmen sona erdi! Ayrılığı böyle duyurdu: "Bir daha görüşmemek üzere..."

Efsane futbol programı resmen sona erdi! Ayrılığı böyle duyurdu: "Bir daha görüşmemek üzere..."

Türk televizyon tarihinde bir döneme damgasını vuran efsane futbol programı, yayın hayatına son verdi. Reyting rekortmeni futbol programının sona ermesi futbolseverleri üzüntüye boğdu.

2011 yılından bu yana Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Futbol adlı programda yorumculuk yapan eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, futbolseverlere kötü haberi duyurdu. Bışar Özbey'in sorularını yanıtlayan Ahmet Çakar, kötü haberi resmen verdi.

Beyaz TV'nin reyting rekortmeni futbol programı Beyaz Futbol'un sezon sonunda yayın hayatına son vereceğini açıklayan Ahmet Çakar, programın sona ermesiyle Rasim Ozan Kütahyalı ile bir daha görüşmeyeceğini açıkladı.

Çakar açıklamasında “Sinan Engin gidiyor, Ertem’in ne yapacağını bilmiyorum. Abdülkerim Durmaz muhtemelen başka kanala gidecek. Beyaz Futbol muhtemelen dağıldı. Ben organik tarım yapacağım. Sezon sonu Rasim ile bir daha hayatımda görüşmemek üzere ayrılacağım. Sevmiyorum Rasim'i.” ifadelerini kullandı.

Çakar'ın bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN