Cenk Tosun Beşiktaş'a veda ediyor! İmzayı atıyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Cenk Tosun Beşiktaş'a veda ediyor! İmzayı atıyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Sezonun sona ermesiyle birlikte yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, Cenk Tosun ile yollarını ayırıyor. Golcü oyuncunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan siyah-beyazlı ekip, milli yıldız Cenk Tosun ile yollarını ayırıyor. Tecrübeli yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final aşamasında konuk ettiği Ankaragücü'nü eleyerek finale çıkan Beşiktaş, sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. Sezon boyunca 5 farklı teknik adam ile çalışan siyah-beyazlı ekipte ilk yolcu belli oldu.

Kartal, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan milli yıldız Cenk Tosun ile sözleşme uzatmama kararı aldı. 32 yaşındaki yıldız golcünün yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Trendyol 1.Lig'de şampiyonluğa ulaşarak yeni sezonda Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Cenk Tosun’un geleceğiyle ilgili oyuncu tarafıyla fikir alış verişi yaptı.

32 yaşındaki yıldız golcünün Arda Turan ile yaptığı görüşme sonrasında Süper Lig'in yeni takımına transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan 32 yaşındaki yıldız golcü, bu sezon Beşiktaş forması altında 44 karşılaşmada görev alırken takımına 10 gol 7 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN