Özel'den CHP'li vekillere 31 Mart talimatı

Özel'den CHP'li vekillere 31 Mart talimatı

Türkiye, Mahalli ve İdari Seçimleri için 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken CHP lideri Özel'den tüm CHP milletvekillerinin kendi seçim bölgelerinde bulunması talimatı gitti. Söz konusu yazıda "MYK tarafından farklı bir görevlendirme yapılmadıkça, kendi seçim bölgenizde bulunmanız ve seçim günü çalışmalarını burada tamamlamanız gerekmektedir" denildi.

CHP Genel Merkezi, CHP milletvekillerine "oy kullanma günü seçim bölgenizde kalın" talimatı gönderildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in talimatıyla milletvekillerinin 31 Mart Pazar günü kendi seçim bölgelerinde bulunmaları ve seçimle ilgili çalışmalar tamamlanana kadar illerinde görev yapmaları istendi.

CHP'nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ile CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'nin imzasıyla bugün tüm CHP'li milletvekillerine gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Genel Başkanımız Özgür Özel'in talimatları doğrultusunda, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Yerel Seçimlerde, Merkez Yönetim Kurulumuz tarafından hakkınızda farklı bir görevlendirme yapılmadıkça, kendi seçim bölgenizde bulunmanız ve seçim günü çalışmalarını burada tamamlamanız gerekmektedir. Gereğini bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN