PKK'ya ağır darbe: 2 terörist yakalandı, 1 terörist etkisiz hale getirildi

PKK'ya ağır darbe: 2 terörist yakalandı, 1 terörist etkisiz hale getirildi

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi’ne eylem yapmak üzere gelen biri kadın 2 terörist, susturucu takılı bir tabanca ve içi patlayıcı dolu bir valiz ile birlikte, ilçe girişindeki polis kontrol noktasında sağ olarak yakalandı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı 2 teröristin yakalandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Beytüşşebap ilçesine saldırıda bulunmak üzere geldiği belirlenen biri kadın 2 teröristin uygulama noktasında yakalandığı belirtildi.

Teröristlere ait valizde el yapımı patlayıcı, kumanda ile susturucu takılmış tabanca ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, örgüt mensuplarının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

17-07/27/su.jpg

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı, yurt içi olaylara ilişkin bilgi paylaştı. Buna göre, Hakkari Yüksekova'da devam eden operasyonda bulunan 6 el yapımı patlayıcı imha edildi. Arazi araması sırasında ise 1 el bombası ve 2 kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ele geçirildi.

Güvenlik güçlerinin, Bingöl Solhan ve Muş Şenyayla bölgesinde devam eden operasyonlarında bulunan 2 el yapımı patlayıcı imha edildi, 484 kilogram gıda ve muhtelif yaşam malzemesi elde edildi.

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 1 terörist etkisiz hale getirilirken Diyarbakır Hani'de ise 1 terörist yakalandı.

Bingöl'de arazi aramasında 44 zagros keskin nişancı tüfeği fişeği, bin 323 biksi makineli tüfek fişeği, 4 el bombası ve çok sayıda muhtelif yaşam malzemesi bulundu.

17-07/27/su2.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN