Ramazan Hoca'nın katil zanlısı tutuklandı

Ramazan Hoca'nın katil zanlısı tutuklandı

Fatih’te "Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin’i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ’kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

"Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'teki çay ocağında 24 yaşındaki Erkan Baykut tarafından göğsünden 3 kez bıçak darbesiyle öldürüldü. Olayın ardından Beyoğlu’ndaki evinde yakalanan Baykut'un emniyetteki işlemleri tamamlandı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Erkan B., Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Burada Savcılığa ifade veren şüpheli, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ’kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'da "Filozof Ramazan" lakabıyla bilinen, kentteki vatandaşlara İslam'ı anlatan Pişkin, bir süre önce geldiği İstanbul'un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi'nde işletmeye başladığı çay ocağında 31 Ocak'ta E.B'nin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Ağır yaralanan Pişkin, hastanede hayatını kaybederken saldırının ardından kaçan şüpheli, Beyoğlu'nda gözaltına alınmıştı.

Hakkında "kasten yaralama", "tehdit", "mala zarar verme" ve "hırsızlık" gibi suçlardan 9 kaydı olduğu öğrenilen şüphelinin olayda kullandığı bıçağa da el konulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN