Seçil Erzan davasında ara karar: 24 Mayıs'a ertelendi

Seçil Erzan davasında ara karar: 24 Mayıs'a ertelendi

Aralarında futbol camiasından ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda kişiyi fon vaadiyle dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi. Mahkeme ara kararında, Selçuk İnan’ın ifadesinin alınması için Gaziantep’e talimat yazılmasına ve bazı banka üst düzey çalışanlarının duruşmada hazır edilmesi için yazı yazılmasına karar vererek duruşmayı 24 Mayıs tarihine erteledi.

Futbol dünyasından tanınmış isimlerin yanı sıra çok sayıda iş insanını yüksek kârlı fon vaadiyle dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'a yönelik yürütülen dolandırıcılık davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi. Mahkeme ara kararında, Selçuk İnan’ın ifadesinin alınması için Gaziantep’e talimat yazılmasına ve bazı banka üst düzey çalışanlarının duruşmada hazır edilmesi için yazı yazılmasına karar vererek duruşmayı 24 Mayıs tarihine erteledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN