Sınırda bitkin halde bulunan Filistinli'ye Mehmetçik sahip çıktı

Sınırda bitkin halde bulunan Filistinli'ye Mehmetçik sahip çıktı

Yasa dışı yollardan geçtiği Yunanistan'dan polis tarafından geri gönderilen ve Türk askeri tarafından Edirne'nin Enez ilçesinde bitkin halde bulunan Filistin uyruklu göçmen, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Yunan polisi, ülkelerine yasa dışı yollardan giren Filistinli göçmeni yakaladıktan sonra Meriç Nehri üzerinden Türkiye'ye gönderdi. Adı açıklanmayan göçmen, Enez ilçesindeki askeri yasak bölgede 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından soğuk hava ve açlığa bağlı nedenlerle bitkin halde bulundu. Göçmen, Mehmetçiğin ilk müdahalesinden sonra çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Filistinli göçmenin, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN