Son dakika Ankara'da patlama haberi! Ankara'da patlama mı oldu?

Son dakika Ankara'da patlama haberi! Ankara'da patlama mı oldu?

Son dakika Ankara'da patlama meydana geldiği haberleri sosyal medyada yer alıyor. Ankara'da meydana gelen patlama sesinin neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Ancak sosyal medya'da bir çok kullanıcı patlama sesinin şiddetli olduğunu ifade etti. İşte Ankara'dan son dakika gelişmeler.

Son dakika Ankara'da patlama mı oldu? Ankara'da meydana gelen patlamanın tam olarak nerede ve neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Başkent'teki patlamayla ilgili bir çok kullanıcı sosyal medya üzerinden sesin şiddetli olduğunu ve bir çok bölgeden duyulduğunu ifade ediyor. Ankara'daki patlamadan son dakika haberleri geldiğinde karar.com'dan sizlerle paylaşacağız.

ANKARA'DAKİ PATLAMANIN NEDENİ BELLİ OLDU

Ankara'da tüm ilçelerden duyulan şiddetli patlama sesinin nedeni belli oldu. TAİ pilotu, bir uçağı test ederken ses duvarını aştı. Bunun sonucunda sonik patlama meydana geldi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Ercan Topaca, "Ankara’da bir patlama olduğu yönündeki ihbarlar üzerine, yapılan incelmede, söz konusu patlama sesinin, F 16 Modernizasyon Projesi kapsamında, TAİ Genel Müdürlüğünde yapılan test uçuşu sırasında meydana geldiği anlaşılmıştır"

ANKARA'DAKİ PATLAMA SESİYLE İLGİLİ BAZI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

Ankara sincan da patlama sesi geldi neyin nesi bilen varmı bahçelievlerden bile duyulmuş ses

Ankara'da duyulan patlama sesi neydi duyan varmı?

Ankara'da patlama oldu sanırım. Dikmen'deb duyuldu.

Koca Ankara patla sesi duyuyo evler titriyor bir kişi de sebebini bilmiyor gerçekten şaşırtıcı

Ankara da her semtten duyulan güçlü bir patlama oldu. Umarım önemli bişey değildir. Ambulans sesleri duyuluyor

Ankara Eryaman da patlama sesi duyuldu sebebini bilen varmı?

#ankara ' da geçtiğimiz Şubat ayında iki kez Ankara'da korkutan patlama sesleri duyulmuştu. Patlamanın kaynağının dinamitle yol çalışmasından kaynaklandığı açıklanmıştı.

#ankara da korkutan bir patlama sesi duyuldu. Valilik ve emniyet kaynakları, patlamanın kaynağına ilişkin bilgi almaya çalıştıklarını belirtti.

Ankara’da yüksek sesli bir patlama oldu bilen var mı

ANKARA'DAN HABERLER

Ankara’da aralarında husumet olduğu öne sürülen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Talatpaşa Bulvarı'nda bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre kafeye gelen 2 kişi, kafe sahibi V.Ş’yi tehdit etti. Bunun üzerine V.Ş. çocuklarını arayarak kafeye çağırdı. Bir süre sonra yanlarına aldıkları adamlarla tekrar kafeye gelen 4 kişi iddiaya göre rastgele etrafa ateş etmeye başladı. Kafe sahibinin çocuklarının silahlarla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada , M.Ö., Y.Ö., K.Ö. ve O.T. çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralı olarak olay yerinden kaçan bazı saldırganlar kısa süreli takip sonucu yakalandı. Kafe  ahibi V.Ş. ile çocukları da polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN