Son dakika! Başbakan Yıldırım: İBB Başkanı muhtemelen bir ilçe başkanı olacak

Son dakika! Başbakan Yıldırım: İBB Başkanı muhtemelen bir ilçe başkanı olacak

Başbakan Binali Yıldırım, haber kanallarının ortak yayınında "Kadir Topbaş'tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna kim oturacak?" sorusuna "Muhtemelen bir ilçenin başkanı olacak" karşılığını verdi.

Kadir Topbaş'ın istifasıyla ilgili soru üzerine Yıldırım şöyle konuştu:

Toplantıdaydım, 'Kadir Topbaş istifa etti' diye bilgi geldi ama orada 'istifa ettirildim' diye bir şey mi dedi? İstifa ettikten sonra da önce de görüştük. İstifa edeceği konusunda bana bilgi verdi sadece. Yerine ilçe belediye başkanlarından biri gelir muhtemelen. Bu hafta sonunda süre doluyor, perşembe günü (28 Eylül) belediye mecisi seçim yapacak. Bir arkadaşımız boşalan koltuğu doldurmuş olacak. Koltuk boşaldı, başka biri gelip oturacak.

Yıldırım 2018 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı yönündeki soruya ise "Bizim de burada iyi kötü işimiz var" karşılığını verdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN