Son dakika! Kaşıkçı'nın öldürüldüğü güne ait son görüntüsü ortaya çıktı

Son dakika! Kaşıkçı'nın öldürüldüğü güne ait son görüntüsü ortaya çıktı

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda 'arbedede öldüğünü' açıkladığı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, öldürüldüğü güne ait son görüntüsü ilk kez yayınlandı.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü günün sabahına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kaşıkçı'nın öldürülmeden 7 gün önce Topkapı'da bir ev satın aldığı belirlendi. İşte o evin bulunduğu binada kaydedilen görüntüler A Haber'de yayınlandı.

Görüntülerde, sabaha karşı 04.58'de Cemal Kaşıkçı ve nişanlısı Hatice Cengiz'in eve girdiği görülüyor. Daha sonra evden ayrılan Kaşıkçı ve nişanlısı saat 12.17'de tekrar eve giriş yapıyor.

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü" açıklamıştı.

18-10/20/cemal-kasikci-manset-1540034906.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN