Son dakika Osmaniye’de 15 Temmuz Esnaf ve Sanatkarlar kooperatifi başkanına silahlı saldırı

Son dakika Osmaniye’de 15 Temmuz Esnaf ve Sanatkarlar kooperatifi başkanına silahlı saldırı

Son dakika haber: Osmaniye’de, 15 Temmuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Oktan silahlı saldırıda yaralandı. Osmaniye'den son dakika haberlerini ve detayları karar.com'dan görebilirsiniz.

Son dakika haberleri: Osmaniye’de, 15 Temmuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Oktan silahlı saldırıda yaralandı. Alınan bilgiye göre, Alibeyli Mahallesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi, Kale İşhanı 1. kattaki 15 Temmuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasına gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi, kooperatif başkanı Ahmet Oktan’a ateş ederek ayağından yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı. İş yeri çalışanlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık görevlieri Ahmet Oktan’ı ilk müdahalesini yaptıktan sonra özel bir hastaneye kaldırdı.

3 Temmuz salı günü de Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na düzenlenen silahlı saldırıda da Başkan Devrim Aksoy yaralanmış, Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy hayatını kaybetmişti.

OSMANİYE HABERLERİ

Osmaniye’de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Basketbol ve Masa Tenisi Turnuvaları düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe Vali Ömer Faruk Coşkun, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, gençler, çocuklar ve aileleri katıldı. Vali Ömer Faruk Coşkun ilk olarak “15 Temmuz Milli İrade Destanı” fotoğraf sergisini gezdi. Daha sonra turnuvalara katılan gençler ve çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Coşkun, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında hazırlanan tişört ve şapkaları çocuklara dağıttı. Vali Coşkun, tüm sporculara başarılar dileyerek Cumhuriyet Meydanı’ndan ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN