İmamoğlu'ndan İETT açıklaması: Tam kapanmada seferler azalacak mı?

İmamoğlu'ndan İETT açıklaması: Tam kapanmada seferler azalacak mı?

İETT'nin kadın şoförleri iftarda buluşan İBB Başkanı İmamoğlu, tam kapanma kararını olumlu bulduklarını belirterek "Bu, belki de en fazla İETT kurumumuzu da rahatlatacak. Bu süreçte en riskli görevi yapan kurumlarımızın başında geliyor İETT. Şoförlerimiz bu konuda çok sıkıntılıydı" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT'de görev yapan 27 kadın şoför ile bir araya gelerek iftar yaptı. İftar öncesinde mesai arkadaşlarına seslenen İmamoğlu, İETT'deki kadın çalışanlara dikkat çekti.

"EN FAZLA İETT KURUMUMUZ RAHATLAYACAK"

Hükümet aldığı tam kapanma kararından memnuniyet duyduğunu açıklayan İmamoğlu, şunları kaydetti:

"Kapanma sürecine açıkçası çok sevindim. Daha önce de duyurmuştum, 'Olması gerekir' diye. Çünkü, iyi günlere kavuşmamız için, bu zor dönemden hızlıca sıyrılmamız lazım. O bakımdan kapanma iyi oldu. Bu, belki de en fazla İETT kurumumuzu da rahatlatacak.

"ŞOFÖRLERİMİZ ÇOK SIKINTILIYDI"

Bu süreçte en riskli görevi yapan kurumlarımızın başında geliyor İETT. Şoförlerimiz bu konuda çok sıkıntılıydı. Bugün burada da kadın şoför çalışanlarımız başta olmak üzere, İETT’nin hem üst yönetimi hem de farklı birimlerde çalışan kadın emekçilerimizle bir arada iftar soframızda olalım ve iftarımızı açalım istedim."

SEFERLER SAYISI AZALTILACAK MI?

İstanbul'da tam kapanma ile birlikte toplu taşıma araçları çalışmaya devam edecek.

İETT'nin çalışma saatleri ya da otobüslerin sefer sayıları ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Tam kapanma ile ilgili değişikliğin yapılması halinde İBB resmi internet sitesinden güncel otobüs, metrobüs saatleri hakkında bilgi verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN