Taş devrini aratmayan kavga: Boşanma aşamasındaki çiftin aileleri birbirine girdi

İstanbul Esenyurt’ta boşanma aşamasındaki bir çiftin arasındaki tartışmaya aile büyükleri de dahil oldu. Tartışma sokak ortasında sopalı ,taşlı, yumruklu ve silahlı kavgaya dönüştü. Dehşet anları çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Akılalmaz olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Üçevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasındaki bir çiftin arasında anlaşmazlık yaşandı. Yaşanan anlaşmazlık üzerine aile büyükleri, bir araya geldi.

Taraflar arasında da tartışma çıkınca olay büyüyerek kavgaya döndü. Sokağa taşan kavga da taraflar sopalarla ve yumruklarla birbirine girdi.

yeni-proje-1-002.jpg

Kavga anları çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntülerde, aile üyelerinin birbirine saldırdığı ve sopalarla vurduğu anlar yer aldı.

Öte yandan, ihbar üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesinin ardından kavgadaki taraflar güçlükle sakinleştirildi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir