TUBİTAK SAGE havadan havaya füze ailesinin görselini yayımladı

TUBİTAK SAGE havadan havaya füze ailesinin görselini yayımladı

TÜBİTAK SAGE tarafından yerli imkanlarla geliştirilen Göktuğ Havadan Havaya Füzelerinin görseli yayımlandı

Milli savunma sanayii Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaçları doğrultusunda üretim ve geliştirme çalışmalarına süratle devam ediyor.

Türk savunma sanayi devlerinin ilk kez duyurduğu son teknoloji ürünler Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda 13'üncüsü düzenlenecek olan IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarın'da sahne alacak.

GÖRSELİ PAYLAŞTI

Birçok firmadan peş peşe gelen duyurulardan sonra TÜBİTAK SAGE'de merakla beklenen 'Havadan-Havaya Füze Ailesi'nin görselini paylaştı. TUBİTAK SAGE'nin IDEF'17 için hazırladığı davetiyerin üzerinde füzelerin görseli yer aldı.

Milli Muharip Uçak Porjesi TF-X'in tamamlayacası olacak mühimmatlar, Türk Hava Kuvvetleri'nin havadan-havaya uzun ve kısa menzilli füze ihtiyacını karşılayacak.  Füzelerin 9-12 Mayıs IDEF'17'de tanıtılması bekleniyor.

17-05/02/020520171738599487995_3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN