Tüm TEOG nakil yerleştirme sonuçları | meb.gov.tr TEOG sonuç belgesi ve ek yerleştirme sonuçları

Tüm TEOG nakil yerleştirme sonuçları | meb.gov.tr TEOG sonuç belgesi ve ek yerleştirme sonuçları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen TEOG sınavı sonrasında öğrenciler, istedikleri liseye yerleşebilmek için sonuçların açıklanacağı tarihi sabırsızlıkla bekleyerek geri sayıma başladı. Siz de haberimizden TEOG ek yerleştirme nakil sonuçları ve detayları haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca TEOG boş kontenjanlar ve lise taban puanları da haberimizde. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) kapsamında öğrencilerin liselere yerleşebilmesi için alınan TEOG 3. nakil sonuçları saat 09.45'te açıklandı. Tercih işlemlerini yapan öğrenciler, tercih sonuçlarını MEB'in meb.gov.tr adresinden ulaşabilecek. Sonuç bilgilerinde, öğrencinin kaydının yapıldığı okul bilgileri bulunacak. İşte tüm ayrıntılarıyla meb.gov.tr TEOG sonuç belgesi ve ek yerleştirme sonuçları...

Öğrenciler ve ailelerin merak ettiği konuların başında gelen 2017 TEOG nakil yerleştirme sonuçlarını ve TEOG ek yerleştirme sonuçlarını haberimizden takip edebilir sonuç belgesi alma gib kritik işlemeleri öğrenebilirsiniz. Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği TEOG nakil işlemleri ve duyuruları hakkında MEB'den açıklamalar geliyor. Öğrenciler meb.gov.tr adresinden ve E-okul üzerinden sonuçları ve TEOG sonuç belgesi alma gibi işlemlerini kolaylıkla yapabilecekler. MEB boş kontenjanlar ve lise taban puanlarına göre öğrenciler bir okul yerleşecekler ve yeni eğitim öğretime başlayacaklar. Sonuçlara göre adaylar bir okula yerleşti ve eğitime başlayacaklar. TEOG ek yerleştirme sonuçlarını ve lise taban puanları, TEOG boş kontenjanlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte tüm ayrıntılarıyla TEOG ek nakil yerleştirme sonuçları ve sonuç belgesi hakkında detaylar...

TEOG 2017 TÜM NAKİL SONUÇLARI (I-II-III)

Liseye yerleştirme sınavı olan TEOG Lise 3. nakil sonuçları merakla bekleniyor. Sonuçları http://meb.gov.tr adresinden duyuruldu. Öğrenciler, istemeleri halinde bugünden itibaren 6 Eylül'e kadar 3. nakil tercih başvurularını yapacak. 8 Eylül'de nakil sonuçları ile taban puanları açıklandı. İlk tercih döneminde herhangi bir liseye yerleşemeyen binlerce öğrenci, geçtiğimiz günlerde ikinci tercihlerini yapmış ve bekleyişe geçmişti. Açıkta kalan öğrencilerin büyük heyecanla beklediği TEOG 3. tercih sonuçları, MEB tarafından erişime açıldı.

2017 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulaması Kapsamında 1. Yerleştirmeye Esas Nakil Sonuçları açıklandı. (14-18 Ağustos 2017 Başvuru Dönemi)

2017 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulaması Kapsamında 2. Yerleştirmeye Esas Nakil Sonuçları açıklandı. (21-25 Ağustos 2017 Başvuru Dönemi)

2017 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulaması Kapsamında 3. Yerleştirmeye Esas Nakil Sonuçları açıklandı. (28 Ağustos 06 Eylül 2017 Başvuru Dönemi)

Heyecanla beklenen TEOG maratonunda artık son aşamaya gelindi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen TEOG nakil sonrasında öğrenciler, istedikleri liseye yerleşebilmek için TEOG boş kontenjanlar ve lise taban puanlarına göre TEOG 3. Nakil başvurularını yaptılar. Ardından sonuçlar açıklandı ve öğrenciler bir okula yerleşti. Siz de aşağıda yer alan linkten TEOG tüm nakil ve yerleştirme sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

MEB TEOG TÜM NAKİL SONUÇLARI...

Yukarda yer alan linkten 2017 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulaması Kapsamında Oluşan Yerleştirme Sonuçlarına ve detaylarına ulaşabilirsiniz.

17-09/14/screenshot_1-1505378740.jpg

TEOG TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA

TEOG Yerleştirme Sonuçları Ağustos 2017'de açıklanacak. TEOG yerleştirme sonuçlarını adaylar yerleştirme işlemi sonucunda öğrenim görmeye hak kazandıkları okulları MEB'in internet sitesinden görebilecek. TEOG yerleştirme sonuçları http://www.meb.gov.tr/ http://oges.meb.gov.tr/ ve https://e-okul.meb.gov.tr/ adreslerinde ilan edilecek. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuç bilgilerini sorgulayabilecek. Öğrencilere ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek.

OKULLAR TEOG DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERECEK

Uğur TEOG Tercih Ofisleri ile hedef öğrencilere kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda, doğru lise tercihi yapmaları konusunda danışmanlık hizmeti sunulması amaçlanıyor. Uğur Okullarının 104 okul, 13 kampüs ve tanıtım ofislerinde uygulanacak olan hizmet 12-24 Temmuz tarihleri arasında devam edecek. Tercih döneminde, Uğur Okulları uzman psikolojik danışmanlarının her öğrenciye özel olarak hizmet vereceği tercih ofisleri, tüm öğrencilere açık olacak. Hizmetten yararlanacak öğrenci ve velilerin ilgili okul, kampüs ya da tanıtım ofisini arayarak randevu almaları yeterli olacak. Uğur TEOG Tercih Ofisleri hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

17-09/14/basliksiz-1-1505376273-1505378756.jpg

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Millî Eğitim Bakanlığınca, gelecek eğitim öğretim yılının çalışma takvimini hazırlandı. Buna göre, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 2017-2018 eğitim öğretim yılı, 18 Eylül 2017 Pazartesi başlayacak, 8 Haziran 2018 Cuma günü sona erecek. Hazırlanan 2017-2018 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine ilişkin genelge, illere gönderildi. Buna göre, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı birinci kanaat dönemi, 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak ve 19 Ocak 2018 Cuma sona erecek. Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2018-2 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak. İkinci kanaat dönemi ise 5 Şubat 2018 Pazartesi başlayacak ve 8 Haziran 2018 Cuma sona erecek. 2018-2019 eğitim öğretim yılı ise 17 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak.

PAZARTESİ GÜNÜ ULAŞIM ÜCRETSİZ

İETT'den yapılan açıklamada, İstanbul'da 18 Eylül'de toplu taşıma araçları 06.00-13.00 saatlerinde ücretsiz hizmet verileceği duyuruldu. İETT'den yapılan açıklamada, okulların açılmasıyla trafiğe yeni araçların dahil olacağı ifade edildi. Açıklamada, 18 Eylül'de trafiği rahatlatmak için bazı önlemler alındığı vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi: "Okulların açılmasıyla birlikte trafiğe katılacak çok sayıda öğrenciyi göz önüne alan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin aldığı karar uyarınca okulların açılacağı ilk gün toplu taşıma araçları 06.00-13.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet verecek. Alınan karar doğrultusunda İstanbul'da okulların açılacağı 18 Eylül Pazartesi günü, İETT, İstanbul Otobüs AŞ, özel halk otobüsleri, metrobüs, tünel, Şehir Hatları vapurları ile Metro İstanbul'a ait metro, hafif metro, tramvay ve füniküler araçları, 06.00-13.00 saatlerinde İstanbullulara ücretsiz hizmet verecek."

TEOG BİRİNCİLERİNE BOSNA GEZİSİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'nda başarılı olan öğrenciler için Bosna Hersek gezisi düzenlendi. TEOG'da başarılı olan öğrencilerin motivasyonunun artırılması için düzenlenen kültürel geziye katılan öğrenciler, üç gün boyunca Bosna Hersek'in tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma imkanı buldu. Geziye, Türkiye'nin 35 ilinden 57 çocuk katılırken, başkent Saraybosna'daki tarihi Gazi Hüsrev Bey Camisi, Saat Kulesi, Başçarşı ve Latin Köprüsü'nün yanı sıra Bosna'daki savaş sırasında yapılan Umut Tüneli ziyaret edildi.

17-09/14/teogda-basarili-olan-ogrencilere-bosna-hersek-gezisi-r58sbfewz0ccb6yfxlmfka.jpg

TEOG VE LYS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ KURS

Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköylü çocukların eğitim ve öğretimlerine destek olmak amacıyla açtığı etüt merkezleri, yasal değişikler nedeniyle “Örgün Eğitime Destek Kursları” olarak hizmet vermeye başladı Belediye TEOG ve LYS’ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs veriyor. Özel etüt merkezleri Kanun Hükmünde Kararname ile kapatıldı. Yeni düzenlemeye göre akademik ders desteği merkezlerini, Milli Eğitim Bakanlığı dışında yalnızca belediyeler açabiliyor. Kadıköy Belediyesi de ilköğretim ve lise öğrencilerine destek vermek için son düzenlemelere uygun olarak hazırlıklarını tamamlayarak kurslarını başlattı. Belediye Kuşdili Gençlik ve Çocuk Eğitim Merkezi binasında 10, 19 Mayıs Gençlik ve Çocuk Eğitim Merkezi binasında ise 5 derslikle yeni dönem hazırlıklarını tamamladı. Merkezler bundan böyle örgün eğitime destek kursları olarak hizmet vermeye devam edecek.

OKULLAR AÇILIYOR ALIŞVERİŞLER BAŞLIYOR

Okulların açılmasına bir aydan az bir süre kaldı. A101 aktüel ürünleri arasında artık kırtasiye malzemelerine ağırlık verildiğini görüyoruz. 7 Eylül 2017 perşembe broşürü içerisinde okul çantaları başta olmaz üzere çeşit çeşit boyalar, kalemler, defterler ve diğer kırtasiye ürünleri yer alıyor. 18 Eylül 2017 tarihinde milyonlarca öğrenci ders başı yaparken hem öğretmenler hem de veliler şimdiden okul alışverişlerine başladılar.

17-09/14/a101-okul-cantalari-7-eylul.jpg

17-09/14/1-1505379080.jpg

17-09/14/2.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen TEOG sınavı sonrasında öğrenciler, istedikleri liseye yerleşebilmek için sonuçların açıklanacağı tarihi sabırsızlıkla bekleyerek geri sayıma başladı. Siz de haberimizden TEOG ek yerleştirme nakil sonuçları ve detayları haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca TEOG boş kontenjanlar ve lise taban puanlarıda haberimizde. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) kapsamında öğrencilerin liselere yerleşebilmesi için alınan TEOG 3. nakil sonuçları saat 09.45'te açıklandı. Tercih işlemlerini yapan öğrenciler, tercih sonuçlarını MEB'in meb.gov.tr adresinden ulaşabilecek. Sonuç bilgilerinde, öğrencinin kaydının yapıldığı okul bilgileri bulunacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN