Urfa'dan Kilis'e; Kilis'ten El Bab'a: Sevkiyatlar tam gaz! | Son dakika haberleri

Urfa'dan Kilis'e; Kilis'ten El Bab'a: Sevkiyatlar tam gaz! | Son dakika haberleri

Şanlıurfa'da konuşlu 50'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan sevk edilen ZPT yüklü 10 çekici Kilis'e sevk edildi. Kilis Elbeyli üzerinden de Suriye’nin Halep kentine bağlı El Bab'a askeri sevkiyat yapıldı.

Kilis’in Elbeyli ilçesi üzerinden Suriye’nin Halep kentine bağlı El Bab ilçesine askeri sevkiyat yapıldı.

Elbeyli ilçesi üzerinden sabah erken saatlerden itibaren başta Adana 6. Kolordu Komutanlığı’ndan ve batı illerinden yola çıkan tank birlikleri, mekanize piyade birlikleri, istikam birlikleri onlarca Leopard A2-4 tankları, zırhlı personel taşıyıcısı, kirpi, askeri iş makineleri ve terörle mücadelede bulunan subay, astsubay ve uzman çavuşlardan kurulu profesyonel komando birlikleri Çobanbey üzerinden Halep kentine bağlı El Bab ilçesine geçiş yaptılar. Son olarak ise çok sayıda zırhlı personel taşıyıcısı sevk edildi.

ŞANLIURFA'DAN ZPT SEVK EDİLDİ

Şanlıurfa'da konuşlu 50'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan sevk edilen ZPT yüklü 10 çekici, öğleden sonra Gaziantep'e ulaştı. Askeri araçları taşıyan konvoy, otoyoldan ayrılarak karayolundan Kilis'e hareket etti.

DHA'nın haberine göre Askeri araçların Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapacakları belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN