Vahşet yangın söndürülünce ortaya çıktı: Elleri arkadan bağlanmış ceset şoku!

Bahçelievler'de iş yerinde çıkan yangın söndürülünce ortaya vahşet çıktı. Yangından sonra olay yerinde inceleme yapan ekipler bir erkeğe ait ceset buldu. Cesedin ellerinin arkadan bağlandığı dikkat çekerken, baş ve el kısımlarında kesikler olduğu tespit edildi.

Kan donduran olay İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan Merkez Mahallesinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Hurda deposu olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangın üzerine çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi.

8953519.jpg

ELLERİ ARKADAN BAĞLANMIŞ CESET BULUNDU

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, alevleri söndürdü. Ardından içeride inceleme yapan ekipler, elleri arkadan bağlanmış şekilde bir erkeğe ait ceset buldu. Cesedin baş ve el kısımlarında kesikler olduğu tespit edilirken üzerinden kimlik çıkmadı.

8953525.jpg

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ceset, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

8953524.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN