Bayrampaşa'da çevik kuvvete saldıran terörist Berna Yılmaz'a CHP desteği

Bayrampaşa'da çevik kuvvete saldıran terörist Berna Yılmaz'a CHP desteği

İstanbul Bayrampaşa'da çevik kuvvet binasına saldıran DHKP-C'li teröristlerden Berna Yılmaz daha önce örgüt üyeliğinden tutuklanmıştı. CHP yönetiminin teröristin serbest bırakılması için kampanya yürüttüğü ortaya çıktı.

İstanbul Bayrampaşa'daki Çevik kuvvet binasına saldıran DHKP-C'li teröristler Çiğdem Yakşı ile Berna Yılmaz, özel harekatın operasyonu ile ölü ele geçirildi. DHKP-C'li iki teröristten biri olan Berna Yılmaz tanıdık bir isim. Yılmaz'ın daha önce tutuklandığı, CHP'lilerin serbest bırakılması için destek gösterileri düzenlediği ortaya çıktı. 

Berna Yılmaz Erdoğan'ın programında pankart açtı

16-03/03/a_5807.jpg

Berna Yılmaz ve arkadaşı Ferhat Tüzer, beş yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde katıldığı Roman açılımı programında "Parasız eğitim istiyoruz" diye pankart açmış, ikili, örgüt üyeliğinden tutuklandı. 

Kılıçdaroğlu'ndan Berna Yılmaz'a destek

Berna Yılmaz'ın tutuklanmasına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki. Yılmaz'ın terör örgütü üyeliğinden tutuklanmasını eleştiren Kılıçdaroğlu, AK Parti'yi eleştirdi.

16-03/03/uia_6448.jpg

Tanal ve Tekin Berna Yılmaz için gösteri yaptı

CHP yönetiminden Berna Yılmaz'a verilen destek Kılıçdaroğlu'nun Twitter paylaşımı ile sınırlı değildi. CHP'li vekiller Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal Yılmaz için başlatılan destek kampanyasına katıldılar..

16-03/03/a_3988_1.jpg

O dönemde CHP Gençlik Kolları'nın destek eylemine katılan Mahmut Tanal, terörist Berna Yılmaz için halay çekerken, Gürsel Tekin de yaptığı basın açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirmişti.

16-03/03/a_4947_1.jpg

Örgüt üyeliğinden yargılanırken CHP'lilerin desteği ile serbest kalan DHKP-C'liler, bugün Çevik kuvvete el bombası ve silahla saldırdı..

16-03/03/a_8029_1-1457015425.jpgDHKP-C'li terörist Berna Yılmaz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN