Yılmaz Erdoğan, Hakkari için Meclis'e geldi Başbakan'la görüştü

Yılmaz Erdoğan, Hakkari için Meclis'e geldi Başbakan'la görüştü

Oyuncu Yılmaz Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Meclis'te ayaküstü görüştü, Hakkari'nin ilçe yapılmasına yönelik düzenlemeyle ilgili görüşlerini aktardı.

[Karar]

Hakkarili oyuncu Yılmaz Erdoğan, Hakkari'nin ilçe yapılmasına tepki göstermek ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmek üzere Meclis'e geldi.

16-08/16/6bb9ea50-cf54-4c1d-aaf2-b28927a7a638.jpg

Yılmaz Erdoğan Başbakan Binali Yıldırım ile grup toplantısı öncesinde ayak üstü Hakkari'nin ilçe yapılmamasına ilişkin görüşlerini aktardı. Erdoğan, ''Sayın Başbakan Hakkari'nin ilçe olmasının aleyhinde olmayacağını söyledi. Biz girişimlerimizi devam ettireceğiz. Çölemerik yeni bir isim değil. Hakkari'de kullanılan bir isim. Sonuçta ben Hakkari'nin temsilcisi değilim. Halktır temsilci. Halkın duygusal travmayı atlatması için bir diyalog kurulması gerekir'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN