Güneş’ten medyaya sitem

Güneş’ten medyaya sitem

İyi geri dönüşler yapan bir rakibe karşı mücadele ettiklerini dile getiren Beşiktaş’ın teknik patronu, Lens ve Medel’in oyuna girmek istemedikleri iddiaları konusunda medyaya “Yine yanlış anlamışsınız” diye sitem etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “İyi geri dönüşlere imza atan bir rakibe karşı oynadık. Zor maçtı. Hücum yapmak yerine geriye oynayınca golü de yedik. 1-1’den sonra Alanyaspor biraz hareketlendi. Ama ikinci yarıda oyuna hakimdik” ifadelerini kullandı. Güneş, Medel ve Lens’in oyuna girmek istemedikleri iddialarını ise “Yine yanlış anlamışsınız. O sırada 5 oyuncu ısınıyordu. İsim söylemedim. Onlar yavaş geldiği için Necip’i oyuna aldım. Mahsuru mu var?” şeklinde yorumladı. Beşiktaş’taki ilk golünü atan Negredo, “Arkadaşlarıma ve aileme destekleri için teşekkür ediyorum. Attığım golün galibiyet getirmesi sevindirici oldu. Tüm santrforlar gol baskısı hisseder. Ancak hiçbir zaman korkuya çevirmedim. Bununla baş etmeyi erken öğrendim” yorumunu yaparken, Pepe de şunları söyledi: “Ligde kazanamadığımız için çok önemli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz.” 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN