Hakan Çalhanoğlu: Kabe'yi görünce gözyaşlarımı tutamadım

Hakan Çalhanoğlu: Kabe'yi görünce gözyaşlarımı tutamadım

Geçtiğimiz günlerde Kabe ziyaretinde bulunan Hakan Çalhanoğlu, "Kabe'yi görünce gözyaşlarımı tutamadım ve tüylerim diken diken oldu" diyerek yaşadığı duyguları anlattı.

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte umreye gitmişti. Çalhanoğlu, "Kabe'yi görünce gözyaşlarımı tutamadım ve tüylerim diken diken oldu" diyerek yaşadığı duyguları anlattı.

"Kabe'yi  görünce gözyalşarıma hakim olamadım"

Milli futbolcu, Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak "Allahım inşallah hepinize Nasip eder ... Gerçekten bu duyguyu Yaşamanızı isterim ! Kabe'yi görünce gözyaşlarımı tutamadım ve tüylerim diken diken oldu !!" notunu düştü.

15-12/30/hakan-calhanoglu-kabe-yi-gorunce-gozyaslarima-8015188_8432_m.jpgMilli yıldızın Kabe paylaşımı hayranları tarafından büyük beğeni topladı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

SAHAYA ATILAN EKMEYİ ÖPÜP KENARA KOYDU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN