Hakkari'de roketatar mühimmatı ele geçirildi

Hakkari'de roketatar mühimmatı ele geçirildi

Hakkari'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, roketatar mühimmatı ve silah ele geçirildi.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Bu kapsamda dün Ceylanlı köyü Gelinli mezrası kırsalında yürütülen arazi arama tarama çalışması esnasında tespit edilen mağarada arama yapıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Aramada, antitank roketatar mühimmatı, kalaşnikof piyade tüfeği ve şarjör ele geçirilmiştir. Ele geçirilen antitank roketatar mühimmatı olay yerinde usulüne uygun olarak imha edilmiş olup konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

HAKKARİ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN