Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi bir araya geldi

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi bir araya geldi

Usta oyuncu Haluk Bilginer, dört yıl önce boşandığı eski eşi Aşkın Nur Yengiyle Bodrumda bir araya geldi.

Yalıkavak Gökçebel’deki Kahraman Barboom Balıkçısı’nda akşam yemeğinde buluşan Aşkın Nur Yengi ile Haluk Bilginer, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. 

Sözcü'nün haberine göre; kızları Nazlı ile samimi görüntülerin oluştuğu yemekte eski eşin Aşkı Nur Yengi’nin arkasına elini atan ve telefonunu kurcalayan Yengi’yi yan gözle izleyen Haluk Bilginer, gecede samimi görüntüler oluşmasına neden oldu.

Yemek çıkışı kapıda kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Haluk Bilginer, ‘Barıştınız mı’ sorusuna ‘Biz hiç ayrılmadık ki, bizim çocuğumuz var’ dedi.

16-08/20/haluk.Jpeg

"Peki başka bir gelişme var mı?" sorusuna ‘Ben hamileyim’ şeklinde esprili bir cevap veren Bilginer, daha sonra eski eşi ve kızı Nazlı ile yan yana oturarak evinin yolunu tuttu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN