Haluk Koç ciğercilerden özür diledi: Haksızlık yaptım

Haluk Koç ciğercilerden özür diledi: Haksızlık yaptım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın esnafla çektirdiği fotoğrafın ardından fotoğraftaki kişileri IŞİD üyesi olmakla suçlayan CHP'li Haluk Koç geri adım attı. Koç "haksızlık yaptım, özür diliyorum" dedi.

Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın gündeme getirdiği fotoğrafla ilgili, "Aradan epey zaman geçtikten sonra bazı basın kuruluşlarında konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine, ifade ettiğim hususlarda haksızlık yaptığım anlaşıldığından, İstanbul'daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum" dedi.

Haluk Koç'tan IŞİD'li iftirası

Bilal Erdoğan'ın verdiği bir demeçte İstanbul'da bir lokantada esnafın ricasını kırmayıp hatıra fotoğrafı çektirdiğini ancak daha sonra bu kişilerin sosyal medyada DAEŞ üyesiymiş gibi yansıtıldığını belirtmiş, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk koç'un da bu iddiayı gündeme taşıdığını ifade etmişti.

15-12/12/8tno7_1449929274_2905.JPG

Koç, peşin hükümlü olduğu açıkladı

Konuyla ilgili konuşan Koç, 2014 yılı Haziran ayında, danışmanları tarafından kendisine sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğraflar getirildiğini, bunun üzerine ayrıntılı bir inceleme yapma fırsatı olmadan söz konusu fotoğrafları o günkü basın toplantısında bir cümle ile ifade ettiğini belirtti.

"Esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum"

"Daha sonrasında yalanlandığını öğrendiğim bu haberi, özensiz bir şekilde kullanmış oldum" diyen Koç, "Aradan epey zaman geçtikten sonra bazı basın kuruluşlarında konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine, ifade ettiğim hususlarda haksızlık yaptığım anlaşıldığından İstanbul'daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum. Siyaset, yapılan hataları da telafi etmeyi gerektirir" değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN