Hamza Hamzaoğlu Sneijder'e cevap verdi

Hamza Hamzaoğlu Sneijder'e cevap verdi

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İyi antrenman yapmadık, taktiğimiz yok" diyerek kendisini eleştiren Sneijder'e sert bir yanıt verdi. 'Bu yaptırılan açıklama' diyerek Hollandalı futbolcunun birileri tarafından konuşturulduğunu ima eden Hamzaoğlu, "Onun sözlerini iyi okuyabilen gerçekleri çok net görebilir" dedi.

Galatasaray'da, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in Hamza Hamzaoğlu aleyhinde yaptığı açıklamalara, genç teknik adamdan imalı bir cevap geldi.

Milliyet'in haberine göre Hamzaoğlu, Sneijder'in açıklamaları için şu yorumu yaptı:

“Açıklamaları duyduktan sonra yaşadığım üzüntüyü inanın anlatamam. Demek ki bu camiadan ayrılmam hayırlı olmuş. Bu kadar kötülük yaptığım bir takımda daha fazla kalmamam gerekirmiş. Sneijder aslında her şeyi çok doğru aktarıyor. Onun sözlerini iyi okuyabilen gerçekleri çok daha net görebilir. Bu yaptırılan açıklamayı hiç hak ettiğimi düşünmüyorum. Sneijder ile aramızda son ana kadar hiçbir problem yaşanmadı. Benimle ilgili benzetmeleri hâlâ arşivlerde duruyor. Daha fazla konuşup camiaya zarar vermek istemiyorum.”

Sneijder Hamzaoğlu gitmeden Özbek'le görüşmüş

Bu arada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılmadan önce Başkan Dursun Özbek ile Sneijder’in bir araya geldiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın bu görüşmede sıkıntılarını dile getirdiği, Hamzaoğlu’na yönelik beklenmedik sert çıkışı da maçtan sonra başkanın bilgisi dahilinde yaptığı ileri sürüldü.

15-11/27/1424079806584.jpgHamzaoğlu ve Sneijder arasında yaşananlar gündeme damgasını vurdu. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Sneijder ne demişti?

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, Atletico Madrid maçından sonra, "Sahada tek bir takım vardı, o da Atletico'ydu. Bu durumun psikoloji ile alakası yok. Antrenman yapmıyoruz ki" dedi. Sarı kırmızılıların efsane futbolcusu Arif Erdem bu sözlere çok sert tepki gösterdi: "Sneijder bu lafları Hamza Hamzaoğlu varken niye söylemedi. Çok ayıp etti."

Atletico Madrid maçında kaleci Muslera ile birlikte ayakta kalan iki isimden biri olan Galatasaraylı Wesley Sneijder, 2-0 kaybettikleri karşılaşmanın ardından olay yaratan açıklamalarda bulundu.

İsim vermeden eski teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'nu ve bu maçta geçici olarak takımın başında yer alan Claudio Taffarel'i eleştiren Sneijder, şunları söyledi:

"İyi futbol oynamazsan ve sonuçları da alamazsan, ilk önce hoca kovulur. Bu böyledir. Daha çok çalışmamız, idman yapmamız ve kendimizi geliştirmemiz lazım. Sahada tek bir takım vardı, o da Atletico'ydu. Takım olamıyoruz, takım olmalıyız. Psikoloji ile alakası yok. Antrenman yapmıyoruz ki.”

Arif Erdem: Zamanında söyleseydi alnından öperdim

Sneijder'in bu sözleri anında yankı buldu ve NTV spor canlı yayınında karşılaşmayı yorumlayan Galatasaray'ın efsane isimlerinden Arif Erdem, Hollandalı futbolcuya büyük tepki gösterdi.

Wesley Sneijder'in Hamza Hamzaoğlu sayesinde Galatasaray'da kaldığını öne süren Erdem, "Sneijder bu lafları zamanında söyleseydi alnından öperdim. Hamza hoca varken niye söylememiş! Bunu sadece Türkiye'de söyler, Avrupa'da söylesin böyle bir şeyi bakalım! Sneijder çok ayıp etmiş, hiç yakıştıramadım. 

"Mustafa Denizli artık SNeijder'e nasıl güvenebilir!"

"Prandelli varken Sneijder gönderilme noktasına gelmişti, Hamza hoca geldi ne yaptı; onu kucakladı ve takımda kalmasını sağladı. Sneijder için talihsiz bir açıklama. Diyelim ki yarın Mustafa Denizli geldi, onu da gönderdiler. Onun için de böyle der mi? Mustafa Denizli artık Sneijder'e nasıl güvenebilir!”

Ali Cansun: Sneijder önce beline baksın!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ali Cansun da Hollandalı futbolcunun bu sözlerini Twitter'dan eleştirdi:"Sneijder kesinlikle Galatasaray'ın en önemli oyuncusu ama öncelikle kalınlaşan beline bakması lazım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN