Sneijder: Artık sözlerimin yanlış tercüme edilmesinden sıkıldım

Sneijder: Artık sözlerimin yanlış tercüme edilmesinden sıkıldım

Atletico Madrid maçı sonrası yaptığı çıkışla Hamza Hamzaoğlu dönemiyle ilgili tartışma başlatan Wesley Sneijder sözlerinin yanlış tercüme edildiğini söyledi.

Galatasaray’ın geçmiş dönemle ilgili yaptığı eleştirilerle Hamza Hamzaoğlu’nu eleştirdiği belirtilen Wesley Sneijder, konuşmalarının yanlış tercüme edildiğini açıkladı. 

Sneijder, maçın ardından puan kaybından dolayı çok sinirliydi.

Hollandalı, Atletico yenilgisi sonrası G.Saray Genel Sekreteri Fatih İşbecer'in de yanlış bulduğunu söylediği demecini hatırlatıldığında, "Açıklamamın Hamza Hamzaoğlu ile hiçbir ilgisi yoktu. Sözlerim yanlış tercüme edildi. Bu yanlış anlaşılmalardan artık sıkıldım. Ben Hamzaoğlu’nu kastederek bir eleştiride bulunmadım" sözleriyle şikayetlerini dile getirdi.

Sarı-kırmızılı oyuncunun, Atletico Madrid maçı sonrasında getirdiği eleştirilerde Hamza Hamzaoğlu'nu hedef aldığı iddia ediliyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN